Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 535 ori
Promotie: Franciza imobiliara eficienta
Promotie: Franciza imobiliara eficientaAnunt: Franciza imobiliara eficienta

Franciza imobiliara eficienta

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 7 000,00 RON
Pret Redus: 6 000,00 RON
Durata Promotie: 11.12.08 - 31.01.09

Denumire Firma: REALPRO
Adresa: Valcea, Ramnicu Valcea, Calea lui Traian Nr. 245
Tel: click aici0745613368
14
Prezentare oferta: REALPRO ofera cea mai eficienta solutie de birou imobiliar la cheie, creata si verificata pentru a avea succes in orice piata imobiliara: in crestere, stagnanta sau in scadere.

Spre deosebire de toate francizele imobiliare concurente, Franciza REALPRO nu presupune taxe de franciza de peste 20.000 de euro, investitii initiale de zeci de mii de euro si cheltuieli lunare de mii de euro.

Taxa pentru intrarea in Franciza REALPRO este de 1.500 de euro iar redeventele lunare sunt de 300 de euro redeventa fixa (respectiv 150 de euro in primele 6 luni) si 6% redeventa procentuala. Investitia initiala totala pentru deschiderea unei Francize REALPRO este intre 2500 si 5000 de euro (incluzand taxa de franciza) iar toate cheltuielile lunare nu depasesc 600-1000 de euro, incluzand redeventele lunare REALPRO.

Spre deosebire de francizele imobiliare concurente unde amortizarea investitiei se face in cel putin 2 ani in cele mai bune conditii, in Reteaua REALPRO amortizarea investitiei se face din cateva vanzari datorita cheltuielilor lunare eficiente, a investitiei initiale totale situate sub 5.000 de euro si a sistemului unic de vanzare garantata de case.

Cu sistemul REALPRO de vanzare garantata de case, locuintele se vand in medie in 48 zile, de peste 2 ori mai repede decat media pietei de peste 100 de zile pana la vanzare. “Cu plusul de afaceri generat de beneficiile unice ale Sistemului REALPRO, dublate de economii de capital de pornire de pana la 40.000 de euro si de economii lunare de 500-1000 de euro, REALPRO ofera avantaje competitive de necontestat fata de toate celelalte agentii imobiliare din piata”, a declarat Sorin Udrea Marketing & Training Director REALPRO.

Dar cum poate fi franciza REALPRO atat de eficienta in comparatie cu agentiile imobiliare concurente? REALPRO este singura franciza care ofera un sistem la cheie de vanzare de case, permitand astfel cel mai eficient marketing al proprietatilor imobiliare. Sistemul REALPRO cuprinde un proces standard cu 106 servicii pentru vanzarea casei, un sistemul unic de echipa de suport, programe de marketing inovatoare, cea mai buna tehnologie imobiliara si cele mai avansate cunostinte de piata specializate.