Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 578 ori
Promotie: Franciza imobiliara eficienta
Promotie: Franciza imobiliara eficientaAnunt: Franciza imobiliara eficienta

Franciza imobiliara eficienta

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 7 400,00 RON
Pret Redus: 5 800,00 RON
Durata Promotie: 13.12.08 - 13.12.08

Denumire Firma: REALPRO
Adresa: Valcea, Ramnicu Valcea, Calea lui Traian Nr. 245
Tel: click aici0745613368
22
Prezentare oferta: REALPRO este pe departe cea mai eficienta si accesibila franciza imobiliara din Romania si nu numai.

Prin utilizarea tehnologiei si prin specializarea si standardizarea activitatii imobiliare, REALPRO reuseste sa ofere francizatilor sai cel mai ridicat nivel de servicii din Romania, desi ofera conditii financiare incomparabile cu francizele concurente.

Francizatii care intra in aceasta perioada in retea beneficiaza de 2 promotii:

1. Reducerea taxei de franciza de la nivelul standard de 1900 Euro plus TVA la doar 1500 Euro plus TVA. Taxa de franciza include Kitul de Afacere cuprinzand tot ce aveti nevoie ca investitie intitiala (de manuale, la materiale de marketing si prezentare, materiale video pentru consumatori, pana la call center, carti de vizita si semne de vanzare, etc.). Totodata taxa initiala include cursurile de licentiere imobiliara unice in Romania - Fundamentele imobiliare si Practica imobiliara, desfasurate de la distanta prin e-learning si sisteme de conferinte video online. Cursurile intiale se parcurg intr-o perioada de 90 de zile de la semnarea contractului de franciza si pe aceasta perioada nu se percepe nicio redeventa lunara.

Ipotetic vorbind, daca dumneavoastra intrati astazi in retea, biroul dumneavoastra imobiliar va incepe sa functioneze la data de 12 martie 2009.

2. Pentru primele 6 luni de functionare a francizei redeventa lunara este de 150 Euro plus TVA, adica un discount de 50% din redeventa standard de 300 Euro/luna. Redeventa lunara de 150 de euro se percepe doar dupa finalizara cursurilor initiale de 90 de zile