Prezentare oferta: Echipament de lucru: Atomizoare profesionale de ceata rece si calda, pompe manuale profesionale si echipament de protectie conform normelor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare.
Personalul societatii: Este calificat si antrenat in domeniul D.D.D pentru a putea satisface toate activitatile de prestari servicii la cel mai inalt standard de profesionalism si pentru a va putea ajuta pe dvs in clarificarea oricarei probleme si gasirea celor mai bune solutii de rezolvare a acestora.
Toate substantele si echipamentele sunt conform standardelor europene in vigoare.
Efectuarea periodica a operatiunilor de dezinsectie si deratizare diminueaza riscul aparitiei neplacute a unor daunatori (insecte zburatoare / taratoare si rozatoare) care ar putea afecta sanatatea oamenilor si animalelor care traiesc in zonele afectate de invazia de insecte sau de rozatoare.
Avand in vedere rolul preventiv al celor doua operatiuni, legislatia in vigoare stipuleaza importanta si periodicitatea lucrarilor de dezinsectie si deratizare, principalele acte normative fiind:
- Legea nr.3/1978 privind asigurarea sanatatii publice;
- Legea nr.5/1982 privind protectia plantelor cultivate, a padurilor si regimul pesticidelor;
- Ordinul MS nr.536/1997 care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, in domeniul alimentar se executa lunar, iar deratizarea se va face la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni de preferat primavara si toamna;
- Legea nr.10/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica, publicata in Monitorul Oficial nr.204/01.06.1998 cap.5, art.28. Agentii economici si celelalte persoane juridice sunt obligate sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru aplicarea masurilor de dezinsectie si deratizare periodice;
- Legea nr.344/31.05.2002 privind stabilirea si sanctionarea contravenientilor la normele legale de igiena si sanatate publica: art.11 - este contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2000 Lei la 8000 Lei neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii.
DEZINFECTIA - se efectueaza prin pulverizare de substante cu un spectru larg de folosire impotriva microbilor, bacililor, ciupercilor inclusiv in retelelor de apa potabila si a bazinelor de inot. .Timpul de reactie in care substantele aplicate isi fac efectul este incredibil de mic.
DEZINSECTIA - se face tot prin pulverizare de substante pe baza de pulberi fosforice, pulberi care in contact cu apa se dizolva si se sparg , aceasta conducand la o remanenta destul de mare in timp, folosindu-se impotriva tuturor insectelor (purici, tantari, viermi, gandaci, capuse, arahnide si alte antropode),precum si prin noile metode folosite in U.E.(nebulizare,ceata calda si rece,gazare,capcane,injectare de geluri speciale ,spray-uri profesionale, s.a.)
DERATIZAREA - este folosita in combaterea rozatoarelor care, dupa cum se stie, in urma cercetarilor efectuate au o organizare foarte bine pusa la punct - fiecare colonie de rozatoare (soareci, sobolani) are in componenta masculi tineri,care dupa ce gasesc hrana ii aduc si pe ceilalti sa se hraneasca, drept pentru care s-au folosit substante care lucreaza in 5-7 zile prin coagularea sanguina (animalul, simtindu-se rau, se retrage in galerie si moare acolo, evitandu-se astfel aparitia de mirosuri in spatiile tratate.
Substantele folosite sunt, momeli raticide pe baza de cereale , carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active. Substantele se aplica in statii de intoxicare a rozatoarelor pentru a se evita consumarea lor de catre animalele domestice.
Toate aceste lucrari se vor efectua conform legislatiei in vigoare (O.G. 536/1997, Legea 98, etc.) in baza unui contract pe minim 1 an , cu repetarea conform legii.
Dezinfectia si dezinsectia se vor efectua la intervale de timp conforme cu specificul activitatii dvs.,variind intre 1-3 luni (cnf. cu metodologiile in vigoare).