Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 926 ori
Promotie: Teci de fasole
Promotie: Teci de fasoleAnunt: Teci de fasole

Teci de fasole

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 5,00 RON
Pret Redus: 4,50 RON
Durata Promotie: 28.03.12 - 28.04.12

Denumire Firma: SC Pinus Montana SRL
Adresa: Gorj, Com. Baia de Fier, Sat Baia de Fier, nr. 1358
Tel: click aici0742.270.932
Adresa web: http://
10
Prezentare oferta: Pastaile contin o serie de aminoacizi, saruri minerale si multe alte substante cu proprietati diuretice (elimina apa din corp, favorizeaza eliminarea urinei) dar si mai ales, proprietati antidiabetice.
Tecile de fasole preparate ca ceai se folosesc in tratarea: hidropiziilor, a afectiunilor de rinichilor si ale vezicii urinare, a bolile de inima (in special pericardita), starilor reumatice, cistitei (calmeaza durerile si normalizeaza eliminarea urinei), fiind si un remineralizant al organismului in starile de convalescenta (contin mult acid silicic), fiind benefic si in pancreatita cronica.
Ceaiul din teci de fasole impreuna cu flori si frunze de soc, tintaura si frunzele de afin ajuta bolnavii de diabet (trei cesti baute zilnic timp de doua luni scad substantial valorile glicemiei).

Ceai (decoct): 250 ml apa cu o lingura de teci maruntite se fierb 10-15 minute, apoi se strecoara (de trei ori pe zi).
Ceai (macerat): 1 l apa cu patru linguri de teci maruntitese se lasa la macerat pana a doua zi, iar dimineata se pune amestecul la fiert pana ce cantitatea de apa scade la jumatate. Cei 500 ml de ceai obtinut se consuma intr-o zi, repartizati in trei portii (foarte bun diuretic).