Prezentare oferta: O substanta de curatat in special pentru institutiile medico-sanitare eficienta si cu multiple utilizari, imbogatita cu bacterii probiotice. Poate fi folosita pe toate tipurile de podele,in toate locatiile cu grad sporit de imbolnavire(institutii de invatamant,sectorul horeca,etc) are o concentatie ridicata si un efect de lunga durata asupra murdariei.
Curata si are un efect degresant rapid si de durata si creaza in mediu un mediu
biotic la nivel micro, prin intermediul caruia, in majoritatea cazurilor, dezinfectia
are un caracter redundant. Substanta de curatat podele PIP se poate utiliza in
siguranta pe toate suprafetele de spalat,fara riscuri la contactul cu pielea si hainele si indeparteaza mirosurile neplacute.
Are un miros placut (menta), este biodegradabila, neinflamabila si nu este volatila.
Instructiuni de utilizare:
Gradul general de dilutie: 1% (1 pompa de 20ml pentru 2 litri de apa)
1 litru solutie concentrate = 100 litri solutie gata de folosire
Pentru echipamente automate:
- Diluati produsul sub apa calduta (1 pompa/2 litri de apa)
- Umpleti echipamentul automat cu dilutia
- Actionati echipamentul in conformitate cu procedurile standard
Utilizarea carpelor:
- Umpleti un recipient cu 1 litru de apa calduta
- Adaugati 2 pompe de produs
- Aceasta dilutie ar trebui sa fie sificienta pentru umezirea a 15 carpe
Intr-o galeata:
- Umpleti galeata cu apa calduta
- Adaugati 4 pompe de produs
- Curatati toate suprafetele in conformitate cu procedurile standard
In caz de contaminare a unui pacient:
- Cand e prezent: 8 litri de apa calduta cu 6 pompe de produs
- Dupa plecare: 8 litri de apa calduta cu 8 pompe de produs
Atentie: Dupa diluarea in apa, dilutia ramane activa pe durata a 5 zile, dupa care este nevoie de inlocuire.
De preferat sa depozitati produsele intr-o zona racoroasa, ferita de actiunea directa a razelor de soare.
pH: Concentrat: 8,5
Substantele tensioactive utilizate sunt degradabile in proportie de peste 90 %, in conformitate cu standardele OCED 1.
Acest produs poate fi utilizat ca agent de curatare pentru suprafete si instrumente din sectorul alimentar, in conformitate cu principiile HACCP 2 , atata timp cat instructiunile de aplicare sunt respectate in totalitate.
1Organizatia pentru Cooperare Economica si Dezvoltare
2
Hazard Analysis & Critical Point Control (HACPP), Analiza a riscului si punct critic de control, un sistem de magament al sigurantei alimentare