Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 562 ori
Promotie: 5029-SALTELUTA MAGNETICA PREMIUM SILVER(ARGINT) MAGNOFLEX
Promotie: 5029-SALTELUTA MAGNETICA PREMIUM SILVER(ARGINT) MAGNOFLEXAnunt: 5029-SALTELUTA MAGNETICA PREMIUM SILVER(ARGINT) MAGNOFLEX
Promotie: 5029-SALTELUTA MAGNETICA PREMIUM SILVER(ARGINT) MAGNOFLEXAnunt: 5029-SALTELUTA MAGNETICA PREMIUM SILVER(ARGINT) MAGNOFLEX

5029-SALTELUTA MAGNETICA PREMIUM SILVER(ARGINT) MAGNOFLEX

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 2 560,00 RON
Pret Redus: 1 280,00 RON
Durata Promotie: 27.04.11 - 17.11.11

Denumire Firma: Reprezentant Energetix Romania 126910 -TERAPIA ROMANIA
Adresa: Mures, TRAGU MURES, 22 DECEMBRIE
Tel: click aici0743019108
50
Prezentare oferta: Prezentare Salteluta Premium Silver - Magnoflex Cod : 5029 Pret : 649 Euro
Salteluta Premium Silver - Magnoflex Cod : 5029 Pret : 649 Euro

Salteluta Premium Silver - Magnoflex 5029

Dimensiune: 190cmx90cm

Informatii despre produs:

Interior - tesatura speciala cu fibre de argint de la Orgaterm tesatura speciala,

Stratul intermediar - tesatura speciala unica, produsa de laboratoarele Magnoflex, milioane de celule minuscule cu aer asigura o izolare optima a cladurii.
Magneti:
- 4 benzi magnetice axiale a 180 Gauss
- 10 magneti circulari bipolari a 780 Gauss in zona spatelui
- 4 magneti circulari bipolari a 780 Gauss in zona picioarelor si a gambelor

Partea inferioara - bumbac
Instructiuni de spalare: Spalati manual la 30-40 grade C cu un detergent usor.
Somnul este esential pentru sanatate.

Perioadele de odihna ajuta la regenerarea starii generale a organismului. Pentru o relaxare suficienta si un somn sanatos, pozitia corpului nostru, printre altele, este foarte importanta! Somnul dumneavoastra va fi mult imbunatati de salteluta Silver Magnoflex. De efectele pozitive ale saltelutei Magnofelx beneficieaza nu doar mushcii si sistemul osos, ci si procesele regenerative ale corpului nostru. Lipsa somnului sau a unui somn bun poate afecta sanatatea omului.
Un studiu efectuat de Societatea Americana de Cancer a indicat o crestere a riscului de deces de 1,8 ori la persoanele sanatoase care au dormit doar 6 ore pe noapte fata de persoanele care au dormit 7-8 ore pe noapte.

MAGNOFLEX®-Salteluta Premium Silver tine cont de ultimele descoperiri in domeniul magnetizarii sub forma campurilor magnetice alternative cu o mare adancime de actionare. Magnetizarea se schimba cu fiecare camp. Prin intermediul acestei structuri magnetice, este construit un flux magnetic - vizualizat din punct de vedere fizic. Prin aranjamentul alternativ al segmentelor magnetice, sunt influentate un numar mare de vase sanvine, indiferent de pozitia lor.

Tehnologie Revolutionara

Se recomanda pentru:
-dureri de spate
-probleme de circulatie
-congestii ale venelor si vaselor limfatice
-tulburari de metabolism
-probleme reumatice artroza
-luxatii, contuzii, tratarea fracturilor de oase
-osteoporoza
-probleme de stomac si intestinale
-tulburari de somn alergii si migrene
-astm si bronsita
-oboseala generala si stres

Terapia cu campuri magnetice:
Terapia cu campuri magnetice sprijina procesele naturale de vindecare. Nu trateaza simptomele, ci trateaza cauzele si ajuta la normalizarea proceselor celulare. Sub influenta campurilor magnetice sunt activate fortele de autovindecare ale organismului iar procesele dereglate revin la normal. Dupa imediata utilizare a campurilor magnetice metabolismul celular si circulatia sangvina cresc semnificativ. In acelasi timp se imbunatateste aportul de oxigen catre celule.
Tesatura speciala cu fire de argint de la Orgaterm
Tesatura speciala are efect anti-bacterial, confera o protectie de la iritatii ale pielii. In plus, suprafata interioara ramane neutru la mirosuri.
Premium Silver

Electricitatea statica este un curent direct care are diferite origini, cel mai adesea produsa de materiale sintetice. Incarcarea de energie electrica produsa prin frecare ce nu poate fi descarcata. Electricitatea statica este o forma de polua cu energie electromagnetica. Nu este buna pentru organism si poate fi, de asemenea, iritant in cazul in care descarcarea are loc brusc atunci cand o persoana incarcata static vine in contact cu o suprafata de pamant care induce brusc descarcarea de electricitate.
Proprietati anti-statice Un mediu comfortabil in dormitor este conditia de baza necesara pentru un somn bun. Cu toate acestea, textile sintetice, perdelele, covoarele, asternuturile si pijamalele se pot incarca energie statica. Acest lucru poate fi descris ca poluare electromagnetica (electrosmog). Poluarea electromagnetica dauneaza corpului si perturba somnul. Firele de argint din materialul textil ORGATERM rezolva aceasta problema. Argintul este cel mai bun conductor dintre metalele care exista si deci are cea mai buna capacitate de a indeparta electricitatea statica prin efectul CORONA.
Efectul CORONA reprezinta descarcarea unui camp electrostatic prin aer. Ceea ce inseamna ca particulele pozitive si negative din aer sunt prezente intr-o relatie de dezechilibru. Un material conductiv, cum ar fi argintul, poate produce un schimb intre ionii pozitivi si negativi din aer, ceea ce neutralizeaza incarcarea de pe suprafata. Pe scurt: materialul se descarca treptat, fara a fi nevoie sa atinga solul
Legatura dintre somn si descarcarea electrostatica Rezultatele diverselor cercetari, au aratat ca exista o corelatie directa intre cantitatea descarcarilor electrice si calitatea somnului. Subiectii au fost monitorizati cu un "activwatch" cu scopul de a inregistra miscarile lor in timpul noptii. Rezultatele au aratat in mod clar, ca subiectii care au dormit pe textile cu fir de argint, s-au miscat mai putin, s-au bucurat de un somn mai profund si au fost semnificativ mai relaxati ziua urmatoare.
Proprietati anti-bacteriene Datorita proprietatilor anti bacteriene si durabilitatii, oameni din intreaga lume au folosit argintul pentru ustensile de gatit si tacamuri. Inca din timpuri stravechi argintul se foloseaca ca un element de protectie impotriva infectiilor si a virusilor la sugari, copii si adulti.
Eficacitatea argintului in acest sens a fost cercetata si confirmata la nivel global de mai multe institute stiintifice. Cercetarile facute pe un singur fir de argint special au aratat ca functiile sale anti-bacteriene deriva din capacitatea sa de a degaja IONI de ARGINT. Acest fir elimina bacteriile, ciupercile si acarienii, previne si neutralizeaza mirosurile neplacute. Aceste functii raman intacte in materialul textil ORGATERM care contine fire de argint si dupa spalarea la 60°C.