Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 945 ori
Promotie: Xylan antifrictiune
Promotie: Xylan antifrictiuneAnunt: Xylan antifrictiune

Xylan antifrictiune

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 10,00 RON
Pret Redus: 7,00 RON
Durata Promotie: 20.08.12 - 15.08.23

Denumire Firma: SC Prompt-Cover SRL
Adresa: Vrancea, Focsani, B-dul Bucuresti 16A, Focsani
Tel: click aici+4 0722 365 967
30
Prezentare oferta: Xylan este acoperirea de suprafata cea mai folosita datorita urmatoarelor proprietati: coieficient de frecare 0,02, rezistenta la coroziune, rezistenta la presiuni mari, rezistenta la temperaturi extreme.
Prompt-Cover detine tehnologie de ultima generatie si experienta in acest tip de aplicatii, ceea ce faciliteaza depuneri de fluoropolimeri cu grosimi de strat controlat.
Xylan antifrictiune este utilizat din 2 motive:
1. Este folosit acolo unde lubrifianti normali nu fac fata sau nu asigura o lubrifiere suficienta. Acest lucru apare atunci cand datorita presiuni de contact sau supraincalzire filmul conventional de lubrifiant este rupt si apare frecarea respectiv uzura pieselor in miscare. Datorita supraincalziri si microasperitatilor suprafetelor in momentul in care filmul de lubrifiant este indepartat apare sudura microasperitatilor si apoi rupturile din suprafetele de contacta ceea ce duce la uzura suprafetelor. Pentru a preveni uzura suprafetelor de contat proiectanti pot specifica o acoperirire de suprafata ce va minimaliza uzura suprafetelor de contact.
2. Al doilea caz este atunci cand suprafetele in contact sunt nemetalice, aliaje sau material compozite si lubrifianti lichizi nu pot fi folositi. In aceste cazuri acoperirea suprafetelor in contact cu un strat ce asigura lubrifiere uscata va reduce frecarea si uzura suprafetelor.
Aceste tipuri de acoperiri pentru o lubrifiere uscata si reducerea frecari sunt folosite in mod curent pentru urmatoarele aplicatii:
- Lagare de alunecare
- Rulmenti
- Lagare de translatie
- Suruburi de ghidaj
- Suprafete plane in contact
- Alte suprafete ce lucreaza in conditii si medii extreme ce necesita lubrifiere uscata