Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 998 ori
Promotie: Xylan acoperire antigripanta
Promotie: Xylan acoperire antigripantaAnunt: Xylan acoperire antigripanta

Xylan acoperire antigripanta

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 10,00 RON
Pret Redus: 7,00 RON
Durata Promotie: 20.08.12 - 15.08.23

Denumire Firma: SC Prompt-Cover SRL
Adresa: Vrancea, Focsani, B-dul Bucuresti 16A, Focsani
Tel: click aici+4 0722 365 967
30
Prezentare oferta: Xylan este un amestec de fluoropolimeri, material plastice ingineresti si inhibitori de coroziune bine selectati. Xylan-ul spre deosebire de fluoropolimerul conventional folosit pentru acoperirea suprafetelor este adaptat pentru a oferi proprietati specifice pentru specificul fiecarei aplicatii.
Elementele de mediu sunt responsabile pentru necesitatea unor acoperiri de suprafata de inalta performanta.
Acoperirea cu Xylan pentru prezoane, suruburi si piulite a demonstrat in timp ca fiind cea mai eficienta acoperire pentru protectie anticoroziva, protectie antigripanta si asigurarea unei lubrifieri uscate de inalta calitate. Xylan este disponibil intro gama larga de culori ceea ce face ca piesele acoperite sa corespunda standardelor de identificare functie de culoare a reperelor plus datorita proprietatilor fizico-mecanice sa faca fata celor mai grele medii de lucru.
Xylan coating rezista in cele mai agresive medii din industria auto facand fata cu success la toate fluidele auto, solvent si acizi. Acoperirea cu xylan reduce cuplul de stranger cu aproximativ 70% si poate fi executata desfacerea si infiletarea de mai multe ori fara ca stratul de xylan sa cedeze.
Xylan acoperire antigripanta este folosit cu succes in industria petroliera si chimica datorita proprietatilor sale. Rezista foarte bine si este folosit cu succes in medii marine pentru platformele de foraj marin datorita proprietatilor anticorozive si rezistentei deosebite la UV. Procesul tehnologic controlat si tehnologia de ultima ora asigura o calitate superioara a straturilor de acoperire cu Xylan.
Specialisti nostri sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi solutia optima.