Moara de tocat fructe cu samburi, marca Speidel , una din cele mai bune marci atunci cand vine vorba de echipamente profesionale pentru fabricarea sucurilor din fructe, a mustului si a berii ! Calitate germana , convinge-te singur !
Vreþi sã mãrunþiþi în mod optim fructele dumneavoastrã cu sâmburi pentru presatul sucului ºi terciuire?
Atunci moara de taiat fructe cu samburi Speidel este cea potrivita pentru dumneavoastra. Ea taie optim fructele cu samburi, nici prea mari si nici prea mici, exact de marimea care va garanteaza cea mai mare exploatare de suc la mustarit (fara pulpa de fruct in suc) si fermentare rapida la procedeul de fermentare.
Moara de taiat fructe Speidel poate fi pusa intr-o prize normal de 230 V. O palnie mare de umplere usureaza umplerea cu fructe direct din lada. Capacitatea pana la 1000 kg/ora. Curatire simpla:se ia palnia, aparatele si palnia se stropesc cu apa.
Mãrunþeºte pentru presare:
- fãrã pulpã de fruct în suc;
- Pâlnie din material sintetic PE reciclabil;
- Parte inferioarã:vopsit portocaliu, indestructibil;
- Parte inferioarã PE(reciclabil);
- Motor: 230 V, 50 Hz, putere 2,2 kW;
- Rotaitel 2.800 U/min;
- Pornit/oprit: comutator cu siguranþa de comutare;
- Conectare: 230 V, 50 Hz Schukostecker;
- Mecanism tãiere: din otel superior, cutite reversibile reascuþibile din oþel întãrit;
- Capacitate pe orã pânã la 1000 kg;
- Inoxidabil.