Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 855 ori
Promotie: Vanzare casa mobilata Bran
Promotie: Vanzare casa mobilata BranAnunt: Vanzare casa mobilata Bran

Vanzare casa mobilata Bran

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 635 000,00 RON
Pret Redus: 570 000,00 RON
Durata Promotie: 07.01.16 - 07.02.16

Denumire Firma: Popa Elena Aura PFA
Adresa: Brasov, Brasov, Brasov, str. Verii
Tel: click aici0733092093
10
Prezentare oferta: Agentia Startimob va propune spre achizitie o casa mobilata si utilata complet, situata intr-o zona pitoreasca, in apropierea Castelului Bran .

Proprietarii casei si-au dorit sa se simta in fiecare zi ca in vacanta si si-au amenajat casa asa cum le-a dictat sufletul, au folosit in finisarea si amenajarea camerelor doar culori calde si au amplificat suprafetele generoase prin spatiile vitrate de mari dimensiuni .

Casa a fost construita in 2005, este de tip S+P+E+M si are urmatoarea compartimentare : subsolul dispune de 2 camere mari cu aerisire naturala, parterul este format din hol, baie, bucatarie, dinning open space cu living-ul unde este amenajat un impunator semineu pe lemne ; la etaj regasim un master cu terasa, dressing si baie proprie, 2 dormitoare, fiecare cu terasa, ambele deservite de catre o baie cu dus iar mansarda este formata din hol si 2 camere decomandate .

Imobilul are amprenta la sol de 110 mp, o suprafata construita de 340 mp si dispune de un teren de 751 mp , amenajat cu flori, pomi fructiferi si ornamentali.

Proprietatea este construita din caramida cu plansee de beton intre etaje, dispune de izolatie exterioara cu polistiren de 5 cm, tamplarie PVC cu geam termopan, pardoseala din scandura tratata si lacuita in camere, gresie si faianta in bai, incalzire cu centrala termica Viessmann pe gaz, semineu pe lemne in living, fosa septica, invelitoare cu tigla tip Rannila, imprejmuire totala a proprietatii cu gard din lemn .

Casa se vinde mobilata si utilata asa cum se prezinta in fotografii, ofera spatiul optim de relaxare, este confortabila si o puteti aprecia doar vizitand diferitele ei spatii .

Pret vanzare : 140.000 Euro.

Pret nou : 126.000 Euro .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, 0740.81.33.68, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail : [email protected]