Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 644 ori
Promotie: Modulator FM cu Player MP3 detasabil, slot micro-SD, iesire casti, memorie interna 4GB
Promotie: Modulator FM cu Player MP3 detasabil, slot micro-SD, iesire casti, memorie interna 4GBAnunt: Modulator FM cu Player MP3 detasabil, slot micro-SD, iesire casti, memorie interna 4GB

Modulator FM cu Player MP3 detasabil, slot micro-SD, iesire casti, memorie interna 4GB

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 149,95 RON
Pret Redus: 129,99 RON
Durata Promotie: 02.03.15 - 02.04.15

Denumire Firma: DigitalWORLD
Adresa: Bucuresti, Bucuresti, Bd. Geniului nr. 26, sect. 6 (Piata LEUL, metrou Politehnica)
Tel: click aici021-410.01.37, 0722.206.683
13
Prezentare oferta: Cel mai modern modulator FM cu player MP3 va sta acum la dispozitie!
Caracteristica principala a acestui modulator este faptul ca playerul constituie un modul separat de suport si poate fi foarte usor separat si purtat in buzunar. Datorita inglobarii unui acumulator performant Li-Ion si a unei memorii interne de 4GB, playerul poate functiona cateva ore independent. Acumulatorul se reincarca la introducerea plyerului in suportul auto.
Playerul MP3 se poate cupla la calculator prin interfata USB, permitand astfel transferarea pe memoria interna de 4GB sau pe memoria micro-SD (neinclusa, se achizitioneaza separat), a melodiilor.
Transmitatorul FM poate transfera pe orice radio sau combina audio cu radio muzica de pe memoria micro-SD, chiar si atunci cand playerul este detasat si functioneaza independent.

Modulatorul FM are un display digital LCD cu iluminare din spate (back-light) care permite sa se vada numele melodiei (ID3 tag), numarul total de melodii si numarul melodiei curente, precum si frecventa canalului FM selectat. Exista de asemenea posibilitatea afisarii versurilor melodiilor.

Aparatul incorporeaza un alimentator / incarcator cu iesire USB 5V/2A pentru alimentarea altor aparate de la bricheta auto.

Designul novator, cu posibilitatea rabatarii prin rotire a playerului fata de piciorul mufei de bricheta face ca acest produs sa se adapteze tuturor masinilor existente in prezent, indiferent de locul de amplasare a mufei brichetei auto.

Modulatorul FM cu MP3 player incorporat va da posibilitatea de a asculta muzica in masina sau in afara ei, fara a fi nevoit sa investiti sume importante intr-un player auto. Produsul utilizeaza banda radio FM pentru a transmite catre radioul masinii MP3-urile stocate pe o memorie micro-SD.