Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 1295 ori
Promotie: Profita de 10%  reducere la cursul de PR
Promotie: Profita de 10%  reducere la cursul de PRAnunt: Profita de 10%  reducere la cursul de PR

Profita de 10% reducere la cursul de PR

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 400,00 RON
Pret Redus: 360,00 RON
Durata Promotie: 10.07.15 - 17.07.15

Denumire Firma: CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT S.R.L.
Adresa: Bucuresti, Bucuresti, Calea Serban Voda, Nr.44
Tel: click aici0743.183.353
10
Prezentare oferta: Agentia de PR Creative Business Management invita pasionatii de PR la o noua sesiune a cursului de „Comunicare si Relatii Publice” in perioada 18-19 iulie. Participantii vor afla de ce PR-ul este o industrie complexa iar canalele de comunicare, mesajele ºi forma lor se diferenþiazã profund de alte domeniii cu care este adesea confundat . Toti cursantii vor primi un discount de 10% la acest curs.

In cele doua zile de curs, se va preda modalitatea de concepere si implementare a unei campanii, cursantii, reusind la final, sa evalueze corect beneficiile acesteia. In prima zi se va invata cum se planifica o campanie de relatii publice si cum se alege tipul potrivit de campanie, in functie de mesajul care se doreste sa fie transmis. Se va continua cu analiza si stabilirea publicului tinta dar si strategiile de comunicare folosite de profesionistii din domeniu.

A doua zi se va pune accent pe utilizarea instrumentelor New Media (bloguri, site-uri dedicate, retele de socializare), comunicarea cu mass-media si bugetul campaniei. Criteriile de evaluare reprezinta ultima etapa a unei campanii de relatii publice, ce arata rezultatele efortului depus de specialistii in comunicare.

Aplicatiile teoretice vor fi insotite de exercitiile practice si va avea loc si prezentarea unui studiu de caz al unei campanii de comunicare, desfasurata de Creative Business Management.
La finalul cursului participantii vor obtine o diploma care sa ateste competentele dobandite prin participarea la curs, recunoscuta de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Diploma “Competente Antreprenoriale” este obtinuta in urma participarii la un examen de absolvire, sustinut la finalul trainingului. Proba practica a examenului consta in realizarea unei campanii de relatii publice, astfel incat toti cei prezenti vor putea sa isi dezvolte ideile discutate pe parcursul sesiunii de formare.
Trainerul cursului este Bianca Preda, comunicator cu o experienta de peste 10 ani in jurnalism si PR. Bianca este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ONG sau politic. Activitatea sa implica realizarea conceptelor de PR si implementarea lor, cautand in permanenta metode creative de adaptare la noile cerinte ale publicului.
Cursul costa 400 lei insa cursantii din luna iulie vor primi un discount de 10% iar cursul va costa 360 lei. Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa [email protected] ,la telefon 0743.183.353 sau pe site-ul agentiei www.cbmanagement.ro.

Contact:
Liliana Uleia-Specialist comunicare
0743.183.353