Prezentare oferta: Cursurile sunt recunoscute de MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI EGALITATII DE SANSE si MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII SI TINERETULUI.
Daca societatea opteaza pentru a se implica in calificarea personalului, conform codului muncii angajatii sunt obligati sa ramana in cadrul societatii timp de 3 ani. Astfel, fluctuatia de personal se reduce.
TEMATICA
Competente fundamentale
1. Comunicarea la locul de munca
2. Desfasurarea muncii in echipa
Competente generale la locul de munca
1. Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
2. Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
3. Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei
4. Prevenirea poluarii mediului
1. Pregatirea antreurilor calde si reci
2. Pregatirea fripturilor
3. Pregatirea gustarilor calde si reci
4. Pregatirea mancarurilor din carne
5. Pregatirea mancarurilor din legume,orez,oua, paste fainoase
6. Pregatirea preparatelor lichide
7. Prepararea dulciurilor (deserturilor)
8. Prepararea fondurilor glace
9. Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare
10. Realizarea actiunilor de supervizare si control
11. Realizarea aluaturilor de baza
12. Realizarea salatelor
13. Realizarea sosurilor