Prezentare oferta: Instalatia completa are in componenta trei sisteme si anume:
- Sistem Automatizat pentru Filtrare cu Carbune Activ
Carbonul activ asigura eliminarea contaminantilor organici si in acelasi timp va elimina si Clorul introdus in apa in scopul eliminarii bacteriilor si oxidarii diversilor contaminanti. In aceasta faza sunt eliminati contaminanti cum ar fi :
Culoare, Miros si Gust neplacut, Turbiditate, Clor liber, Trihalometani (THMs), Cloroform, Insecticide, Ierbicide, Hidrocarburi aromatice polinucleare (PNAs), Bifenoli policlorinati (PCBs), Substante organice volatile (VOCs), Tricloretilena, Tricloretan, Benzen, si sute de alti contaminanti ce pot fi prezenti in apa. In acest fel se asigura nu numai o calitate superioara a apei dar si cresterea duratei de exploatare si functionare eficienta a rasinii dedurizatorului.
- Pompa Dozatoare
Tratamentul prin clorinare este cel mai uzual si mai sigur mod pentru decontaminare microbiologica a apei si depinde de calitatea apei brute (pentru tratat) precum si de calitatea apei ce se doreste a fi obtinuta. Se injecteaza aer si dozeaza controlat hipoclorit de sodiu in conducta principala in scopul oxidarii Fe, Mn, H2S (hidergen Sulfurat), pentru eliminarii mirosului, a substantelor organice oxidabile,a amoniului, a bacteriilor, virusilor si microorganismelor din apa.
Pompele dozatoare sunt echipamente ce pot fi utilizate intr-o multitudine de aplicatii, acolo unde este necesara dozarea precisa a unei solutii cu un anumit debit cuprins intre 1.5 l/ora si 15 l/ora, la diverse presiuni. Aceste pompe pot fi montate pe perete sau pe o suprafata orizontala (pe vasul de stocare a lichidului de dozat) prin intermediul suportului special. Conectorii speciali permit modificarea conexiunilor electrice fara deconectarea pompei din instalatie. Toate modelele de pompe sunt echipate cu fitinguri si tuburi pentru aspiratie si injectie, suruburi de fixare.
Descriere - Functionarea pompelor dozatoare este asigurata de o diafragma montata pe piston, care este pus in actiune de un electromagnet alimentat permanent cu curent. In faza de refulare pistonul inainteaza, produce o presiune in capul pompei (in camera de pompare) cu o expulzare a lichidului, prin valva de refulare care se deschide. In faza de absorbtie, la sfarsitul impulsului, arcul readuce pistonul in pozitia initiala, valva de refulare inchizandu-se si deschizandu-se cea de absorbtie, prin care se reumple camera de pompare.
Materialele din care este confectionata pompa fac posibila utilizarea acesteia si la dozarea lichidelor agresive.
- Contor Debitmetru cu Impulsuri
In tratarea apei, aceste contoare se folosesc in combinatie cu pompele dozatoare.Acestea transmit impulsuri (1 imp/litru) pompei dozatoare pentru ca aceasta sa dozeze in reteaua de apa solutia de hipoclorit de sodiu.