Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 932 ori
Promotie: Masa pentru terasa
Promotie: Masa pentru terasaAnunt: Masa pentru terasa
Promotie: Masa pentru terasaAnunt: Masa pentru terasa
Promotie: Masa pentru terasaAnunt: Masa pentru terasa
Promotie: Masa pentru terasaAnunt: Masa pentru terasa
Promotie: Masa pentru terasaAnunt: Masa pentru terasa
Promotie: Masa pentru terasaAnunt: Masa pentru terasa
Promotie: Masa pentru terasaAnunt: Masa pentru terasa
Promotie: Masa pentru terasaAnunt: Masa pentru terasa

Masa pentru terasa

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 10,00 RON
Pret Redus: 7,00 RON
Durata Promotie: 18.03.17 - 15.08.23

Denumire Firma: SC Prompt-Cover SRL
Adresa: Vrancea, Focsani, B-dul Bucuresti 16A, Focsani
Tel: click aici+4 0722 365 967/+4 0721 549 467
30
Prezentare oferta: Masa pentru terasa
Masa pentru terasa ideala pentru baruri ce amenajează pe parcursul anotimpului cald terase pentru fumători si pentru firme, instituții ce amenajează locuri de fumat in aer liber. Aceasta masa pentru terasa poate fi dimensionata după bunul plac. Poate fi cu inaltimea unei mese de cafea clasica si poate fi inaltata pana la tradiționalele mese de bar unde se sta in picioare sau pe scaun de bar înalt.
Masa pentru terasa produsa de noi este speciala îndeplinește 3 funcții intr-un singur produs este masa, cos gunoi si in blatul mesei central are inclusa scrumiera.
Nu suntem limitați la acest model ci putem dezvolta modele unice, funcție de cerința dumneavoastră. Creațiile noastre sunt puse in opera funcție de cerința dumneavoastră si de spațial in care vor fi montate/folosite de dumneavoastră. Ca exemplu nu putem sa va oferim o astfel de masa pentru o încăpere din lemn cu tenta rustica. Pentru un astfel de spațiu vom proiecta ceva potrivit pentru o astfel de încăpere.
Aceasta masa pentru terasa poate fi produsa si in sistem demontabil pentru a putea fi expediata ușor cu o firma de curierat.
Masa pentru terasa a fost special proiectata de fumători si băutori de cafea ca soluție pentru terasele barurilor, curțile fabricilor, curțile instituțiilor publice si in locurile de fumat unde se servește si cafea sau alte produse.
Aceasta masa pentru terasa este conceputa pentru un loc de fumat si servit cafeaua, pe terasa sau sub un foișor, afara in aer liber. Din acest motiv a fost prevăzuta cu cos de gunoi pentru a avea unde arunca paharele de plastic sau de carton după golirea lor.
Scrumiera poate fi golita ușor prin fundul culisat de sub vasul scrumierei. Blatul mesei pentru terasa este din otel si este rabatabil, se poate ridica pentru a facilita accesul la sacul menajer din interiorul coșului.
Masa pentru teras este o confecție metalica realizata din profile de otel si tabla inox perforata.
Partea de structura de otel este protejata cu vopsea rezistenta la zgârieturi, la foc si intemperii.
Masa pentru terasa poate produsa sub diverse forme si dimensiuni, funcție de numărul de persoane ce este necesar sa stea simultan la masa se poate dimensiona blatul mai mare sau mai mic.
Putem proiecta si produce la cererea dumneavoastră orice tip de masa pentru terasa, putem pune in opera chiar si ideile dumneavoastră de design. Putem proiecta funcție de cererea dumneavoastră masa unicat pe cerințele dumneavoastră. Putem pune in opera o contopire intre idele dumneavoastră si know-how-ul nostru pentru a obține produsul unic cerut de dumneavoastră.
Cu ajutorul experienței in confecții metalice si protecții anticorozive putem sa producem elemente de mobilier unice dar in același timp de înalta calitate. Folosim materiale foarte bune calitativ ce au o foarte mare rezistenta la zgârieturi, rezistenta la UV, rezistenta la inghet-dezghet.