Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 786 ori
Promotie: Polimeri regenerati
Promotie: Polimeri regeneratiAnunt: Polimeri regenerati

Polimeri regenerati

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 1,00 RON
Pret Redus: 0,00 RON
Durata Promotie: 18.05.15 - 25.09.15

Denumire Firma: SC ROMCARBON SA
Adresa: Buzau, Buzau, STR. TRANSILVANIEI, NR. 132
Tel: click aici0728886932
100
Prezentare oferta: Bazandu-se pe cei 60 de ani de experienta in domeniul materialelor plastice, ROMCARBON S.A. produce pentru Dumneavoastra o gama vasta de materii prime regenerate, la inalte standarde de calitate cu foarte bune avantaje in ceea ce priveste costurile, calitatea, caracteristicile si promptitudinea in livrare.De ce sa utilizati materii prime regenerate produse de Romcarbon S.A.?

1. Pentru ca dispunem de cea mai avansata tehnologie care ne permite sa separam polimerii diversi din deseurile complexe de materialele plastice pe care le procesam, apoi sa le spalam, purificam si sortam pe tipuri si subtipuri, in functie de aplicatiile (extrudere sau injectie) in care vor inlocui materialele virgine.
2. Pentru ca dispunem de un laborator performant si de personal pregatit care asigura un control riguros atat al deseurilor procesate dar si, mai ales, al produselor rezultate. Garantam, in acest fel, respectarea si repetabilitatea parametrilor solicitati de clienti: densitate, indice de curgere, rezistenta la impact, rezistenta la incovoiere, culoare, etc.
3. Pentru ca avem know-how-ul necesar pentru a "innobila" materialele regenerate cu diversi aditivi sau umpluturi: filler mineral, fibra de sticla, ignifuganti, stabilizatori UV - pentru a obtine produse cu proprietati mecanice imbunatatite, rezistente la radiatii solare, rezistente la flacara, rezistente la socuri puternice, etc.
Ce materii prime regenerate si compounduri puteti achizitiona de la Romcarbon S.A.?

- PP (polipropilena)
- PP cu elastomeri
- PP ranforsata cu filler mineral
- PS (polistiren)
- ABS ( acrilonitril-butadien-stiren)

- PP ranforsat cu filer mineral ( pana la 80 %) natur sau color
- PP ranforsat cu fibra de sticla ( pana la 30 %) natur sau color
- PA ranforsata cu fibra/bile de sticla ( pana la 30 %) natur sau color
- Compound-uri bazate pe alte tipuri de polimeri, "tailor made" conform solicitarilor clientilor: cu ignifuganti, aditivi, stabilizator UV, etc.


TRIMITETI-NE ASTAZI fisa tehnica a materialului plastic pe care il utilizati si SOLICITATI O MOSTRA din material regenerat pentru testare in procesul Dvs. de productie la [email protected]