Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 759 ori
Promotie: Teflonare certificata FDA masina modelat rotund
Promotie: Teflonare certificata FDA masina modelat rotundAnunt: Teflonare certificata FDA masina modelat rotund

Teflonare certificata FDA masina modelat rotund

Pret Normal: 10,00 RON
Pret Redus: 8,00 RON
Durata Promotie: 21.06.12 - 15.12.23

Denumire Firma: SC Prompt-Cover SRL
Adresa: Vrancea, Focsani, B-dul Bucuresti 16A, Focsani
Tel: click aici+4 0722 365 967
20
Prezentare oferta: Prompt-Cover exacta teflonare certificata FDA pentru componentele masini de modelat rotund: conul si jgheabului afferent acesteia. Este absolut necesara pentru eficienta scontata in procesul de productie si reducere timpului de curatare a aluatului ce adera la suprafetele acestor componente.
Companiile ce doresc sa produca produse alimentare la pretuti competitive trebuie sa utilizeze orice potential de rationalizare a costurilor. Teflonarea si tratamentele de suprafata reprezinta un factor important in acest scop.
Teflonarea pieselor ce intra in contact cu aluatul reduce considerabil aderenta, lipirea acestuia la suprafetele respective si aduce un plus de randament si calitate a produsului prelucrat, plus reducerea timpilor morti in proces necesari curatari si spalari acestor piese.

Teflonarea se realizeaza dupa o pregatire minutioasa a suprafetei ce trebuie acoperita cu Teflon. Pregatirea consta in degresarea termica si chimica a suprafetei, sablare usoara, acoperirea cu doua straturi de Teflon anti-lipire.

Reconditionare prin reteflonare
Prompt-Cover realizeaza si reconditionarea prin reteflonarea conurilor si jgheburilor ce au stratul de Teflon uzat, prin indepartarea in totalitate a stratului de Teflon uzat si aplicarea a doua straturi de Teflon ce va face ca masina sa lucreze in aceleasi conditii ca si noua.

Prompt-Cover produce tavi si forme pentru panificatie toate tipurile si formele constructive pe baza de comanda in functie de simensiunile cerute de client.

Brandul Teflon apartine firmei Du Pont.