Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 411 ori
Promotie: Miere Poliflora 2 X 500gr
Promotie: Miere Poliflora 2 X 500grAnunt: Miere Poliflora 2 X 500gr

Miere Poliflora 2 X 500gr

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 15,80 RON
Pret Redus: 7,90 RON
Durata Promotie: 14.08.13 - 30.08.13

Denumire Firma: SC Lemmar SRL
Adresa: Galati, GALATI, Str. Zidarilor nr. 3, aferent bloc N4
Tel: click aici0762.205.804
50
Prezentare oferta: Beneficii:
- Vindecarea plagilor - mierea cruda este un remediu care dateaza din Egiptul si Grecia antice. Medicina moderna redescopera proprietatile de vindecare ale mierii. Cercetatorii considera ca mierea are capacitatea de a ucide microbii. Aciditatea din miere si caracteristica sa de a deshidrata bacteriile ar putea fi motivul pentru care mierea vindeca ranile.
- Sursa de energie - mierea de albine pura este o sursa de carbohidrati, atat fructoza cat si glucoza pe care organismul le transforma in energie. Glucoza ofera instant energie in timp ce fructoza este mai lent absorbita si furnizeaza energie in mod constant.
- Sportivii si copiii activi ar trebui sa consume miere intrucat aceasta le va oferi energia de care acestia au nevoie. Mierea pura de albine este o sursa naturala de minerale cum ar fi calciu, fier si potasiu dar si vitamine din complexul B.
- Prevenirea alergiilor sezoniere - mirea pura de albine poate fi benefica pentru persoanele care sufera de unele tipuri de alergii. Pentru ca albinele aduna polenul de la plantele native si il transforma in miere, consumul de miere produsa la nivel local poate preveni aparitia alergiilor sezoniere.
- Alte beneficii ale mierii includ este antifungica si hranitoare, ajuta la asimilarea calciului in organism, are efect antibacterian atat in diverse probleme interne cat si externe ale organismului, poate stimula sistemul imunitar

Prezentare: 2 borcane x 500gr

Indicatii: Mierea stimuleaza pofta de mancare, faciliteaza digestia, imbunata?este activitatea inimii, ficatului, creste procentul de hemoglobina din sange. Mierea este indicata in cazurile de anorexie, in special la copii. Mierea de albine este de asemenea un bun remediu contra oboselii fizice sau intelectuale. Consumul de miere de albine poate preveni tulburarile de crestere, demineralizarea oaselor.
Are proprietati antibacteriene.
Compozitie
Mierea contine, in cantitati mici vitaminele grupului B si vitamina C. De asemenea, mierea contine enzime invertaza , amilaza, catalaza , acizi organici lactic, gluconic, saruri minerale fier, potasiu, calciu, fosfor.
Descriere produs Mierea este un produs 100% natural, pe care-l datoram muncii si harniciei albinelor. O albina trebuie sa efectueze peste 20.000 de drumuri pentru un singur litru de nectar, din care se obtin abia 150 g miere. In miere exista mai mult de 180 de substante naturale. Pe langa enzime, vitamine si minerale aceasta detine si acizi, aminoacizi, precum hormoni si antibiotic natural. Pe langa acestea, mierea mai contine si cateva sortimente de zahar, care sunt responsabile de gustul dulce, ceea ce transforma mierea intr-un aliment nu tocmai dietetic.
Mierea poliflora rezulta din nectarul florilor mai multor plante, nici una nefiind predo-minanta. Din acest motiv, gustul si culoarea pot fi diferite. Este considerata o miere " completa",fiind recomandata cel mai des pentru diferite afectiuni. Datorita compozitiei (zaharuri simple, glucoza si fructoza), este direct asimilabila.
Mod administrare
Mierea poate fi folosita in diverse scopuri
- ca pansament pentru accelerarea vindecarii cauzata de leziuni tisulare
- amestecul in cantitati egale de suc de ghimbir si miere este un bun expectorant
- mierea ajuta la tratarea racelilor, tusei, durerilor in gat si secretilor nazale
- pentru tratarea astmului bronsic, se amesteca o jumatate de gram de praf de piper negru cu un amestec de miere si suc de ghimbir. Se va bea de cateva ori pe zi.
- mierea poate calma si incuraja vindecarea ranilor din gura sau vagin
- un bol de ovaz sau terci de ovaz cu o lingura de miere poate calma nervii
- este ideala pentru calmarea emotiilor si a stresului pre-examen
- efect hidratant si poate fi folosita pentru sanatate pielii ca masca naturala revitalizanta
- consumul unor cantitati mici de miere, va va face imuni la alergiile sezoniere la polen
- pentru imbunatatirea vederii se amesteca miere cu suc de morcovi. Se va consuma cu o ora inainte de masa, dimineata.
- pentru purificarea sangelui, se va amesteca un pahar de apa calda cu una sau doua lingurite de miere si o lingurita de suc de lamaie. Preparatul se va bea zilnic, inainte de a merge la toaleta. Va reduce cantitatea de grasimi din organism si va curata intestinele
- mierea naturala determina o crestere mai mica a valorilor de zahar din sange decat zaharurile rafinate, mai ales in cazul persoanelor cu diabet zaharat de tip II. Putina miere neprelucrata poate fi adaugata in bauturile bolnavilor de diabet zaharat de tip II, atunci cand apare pofta de alimente sau bauturi dulci.
Precautii & Recomandari
Mirea de albine are dulceata si o compozitie chimica asemanatoare cu cea a zaharului de masa, astfel incat cantitatile de servire recomandate pentru miere sunt similare cu cele ale zaharului de masa.

O lingura de miere este considerata o portie si nu se recomanda sa se depaseasca 10 linguri pe zi. Se va tine cont ca pentru evidenta consumului celor 10 linguri de zahar / miere se vor lua in calcul toate produsele consumate, inclusiv alimentele ambalate.

Efectele pe termen scurt - Depasirea a 10 linguri pe zi poate cauza probleme gastrice, cum ar fi crampe stomacale, balonare si diaree. Din cauza continutului mare de fuctoza, consumul excesiv poate sa interfere cu capacitatea intestinului mic de a absorbi nutrientii. Acest lucru ar putea declansa disconfort abdominal pana cand mierea va fi eliminata din sistemul digestiv.

Efecte pe termen lung - Consumarea excesiva, pe termen lung a mierii poate avea efecte negative asupra tractului gastrointestinal. Absorbtia substantelor nutritive ar putea deveni o problema permanenta chiar si atunci cand mierea nu este prezenta in sistemul digestiv.

Mierea este usor acida si expunerea prelungita la alimente acide poate eroda smaltul dintilor, precum si mucoasa esofagului, stomacului si intestinelor, fapt ce poate duce la aparitia refluxului acid. Consumul excesiv de miere la fel ca si orice fel de consum de zahar ar putea determina instabilitatea valorilor insulinei.
Contraindicatiile generale ale mierii sunt diabetul zaharat si renal, hipertiroidia, obezitatea, hipercolesterolemia si desigur alergia la miere. De pilda, o persoana care sufera de diabet fara sa stie sau care este predispusa la o asemenea boala, consumand miere in mod regulat poate face dupa cateva luni un diabet zaharat incurabil cu urmari din cele mai grave. De la caz la caz, contraindicatiile speciale ce nu se incadreaza intr-un tipar standard, apar in functie de intoleranta, lipsa de raspuns sau raspunsul paradoxal al bolnavului la o anumita varietate de miere.