Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 584 ori
Promotie: Forme de copt chec
Promotie: Forme de copt checAnunt: Forme de copt chec

Forme de copt chec

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 10,00 RON
Pret Redus: 7,00 RON
Durata Promotie: 24.03.13 - 14.01.22

Denumire Firma: SC Prompt-Cover SRL
Adresa: Vrancea, Focsani, B-dul Bucuresti 16A, Focsani
Tel: click aici+4 0722 365 967
30
Prezentare oferta: Forme de copt chec
Ca producator de tavi de copt profesionale si avand capacitate si capabilitatea sa producem orice tip si dimensiune de tava, putem spune forme de copt chec.

Forme de copt chec sunt cele care dau forma checului de aici putem pleca cu gandul ca forma si ambalajul poate vinde produsul.

Forme de copt chec pot fi diverse, fata de alti producatori ce nu produc decat anumite dimensiuni standard, noi putem produce dimensiunea dorita de dumneavoastra, avem nevoie de la dumneavoastra de dimensiunile la gura(dimensiunile superioare), dimensiunile fundului(dimensiunile inferioare) si inaltimea formei dorite de dumneavoastra.

Daca avem aceste dimensiuni putem efectua celelalte calcule pentru a va putea oferi forma de copt chec dorita de dumneavoatra si personalizata pe produsul ce doriti sa-l realizati.

Forme de copt chec sunt multe si produse de foarte multe firme dar poate realize forma dimensionata la milimetru dupa cerintele dumneavoastra, doar va rugam sa ne furnizati dimensiunile si va vom raspunde imediat.

Pe langa faptul ca producem formele de copt chec in fabrica noastra si functie de dimensiunile dorite de dumneavostra, aceste forme de copt chec pot fi si teflonate anti lipire pentru o eficienta mai mare in procesul de productie si acest lucru poate fi personalizat functie de produsul dumneavoastra. Avem nevoie de informatii cum ar fi continutul de zahar si continutul de ou si va putem oferi cea mai eficienta solutie pentru produsul dumneavoastra.

Va rugam sa ne furnizati dimensiunile dorite de dumneavoastra pentru a putea efectua oferta de pret pentru dumneavoastra.

Va multumim!