Prezentare oferta: Echipament de gatit multifunctional 9 in 1
9 METODE DE GATIT: Fierbere in abur intensiva, normala, la joasa temperatura, rotiserie, gratinare, gratar, coacere, regenerare, decongelare.
9 GRUPE DE MENU: Pasare, carne, peste, legume, garnituri, banchet, paste, desert, paine.
3 MODURI DE OPERARE: manual, semi-automat, automat.
In modul automat, operatorul selecteaza doar, printr-o simpla atingere, din cele 300 programe de gatit posibile pe cel dorit ( meniu disponibil si in limba romana ), iar cuptorul gateste felurile de mancare introduse mereu la aceeasi calitate inalta.
Orice mod de gatit dintr-o bucatarie profesionala este posibil. In plus, computerul memoreaza datele HACCP importante ale ultimelor 200 de procese de gatit, cum ar fi temperatura din interiorul alimentelor, timpul de gatit, etc.
La terminarea lucrului, operatorul selecteaza modul de curatare automata AUTOCLEAN iar cuptorul va injecta automat detergent, se va spala si apoi limpezi cu agent de limpezire.
Cu o capacitate de 6 containere GN 2/3 (pentru 30 - 40 persoane pe sarja)asigura un proces de gatit automat si la cea mai ridicata calitate in locatii diverse:
pub-uri si bistro-uri, corner-food-uri din supermarket-uri, gari, aeroporturi, restaurante, cantine.