Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 1104 ori
Promotie: Caserole polistiren expandat
Promotie: Caserole polistiren expandatAnunt: Caserole polistiren expandat

Caserole polistiren expandat

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 1,00 RON
Pret Redus: 0,00 RON
Durata Promotie: 18.05.15 - 25.09.15

Denumire Firma: SC ROMCARBON SA
Adresa: Buzau, Buzau, STR. TRANSILVANIEI, NR. 132
Tel: click aici0728886932
100
Prezentare oferta: Disponibile intr-o gama variata de 40 de modele, reusim sa oferim solutii complete de ambalare pentru alimentele proaspete, semipreparate si produse congelate. Ambalajele din polistiren expandat produse de noi sunt recomandate pentru toate tipurile de masini de ambalat in film strech PVC manuale, semiautomate, automate , precum si pentru masinile de ambalat in film termocontractibil din PVC.

Tavitele standard din polistiren expandat reprezinta un ambalaj modern si sigur din punct de vedere igienic. Rezultatul final este excelent pentru stivuire in timpul transportului si o prezentare estetica corespunzatoare la raft a alimentelor.

Toate cele peste 40 de modele de tavite standard, pot fi realizate si in varianta absorbanta, la solicitarea clientului. Caserolele din polistiren expandat absorbante inlatura surplusul de lichid, facand produsul expus la raft mai atactiv, implica o manopera scazuta comparativ cu aplicarea materialului absorbant si reduce riscul de scurgeri pe raft si in timpul transportului la clientul final.

Satisfactia clientilor nosti este prioritatea noastra. Pentru simplificarea procesului de aprovizionare al partenerilor nostri, comercializam si produse auxiliare ambalajelor fabricate de noi. Astfel, pentru tavitele standard si absorbante oferim spre vanzare o gama variata de folie stesch PVC pentru uz manual si automat.

Aplicatii:

- ambalarea carnii si preparatelor din carne, atat in forma proaspata, cat si congelata;
- ambalarea pestelui;
- ambalarea fructelor si legumelor;
- ambalarea produselor de panificatie;