Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 974 ori
Promotie: Acoperire cu Teflon masina de modelat rotund
Promotie: Acoperire cu Teflon masina de modelat rotundAnunt: Acoperire cu Teflon masina de modelat rotund

Acoperire cu Teflon masina de modelat rotund

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 3 500,00 RON
Pret Redus: 2 500,00 RON
Durata Promotie: 22.09.12 - 15.12.23

Denumire Firma: SC Prompt-Cover SRL
Adresa: Vrancea, Focsani, B-dul Bucuresti 16A, Focsani
Tel: click aici+4 0722 365 967
29
Prezentare oferta: Acoperire cu Teflon pentru conul si jgheabul aferent masini de modelat rotund este absolut necesar pentru eficienta scontata in procesul de productie si reducere timpului de curatare a aluatului ce adera la aceste suprafete.

Prin acoperire cu Teflon a pieselor ce intra in contact cu aluatul se reduce considerabil aderenta, lipirea acestuia la suprafetele respective si aduce un plus de randament si calitate a produsului prelucrat.

Acoperirea cu Teflon se realizeaza dupa o pregatire minutioasa a suprafetei ce trebuie acoperita cu Teflon. Pregatirea consta in degresarea termica si chimica a suprafetei, sablare usoara, acoperirea cu doua straturi de Teflon anti-lipire.

Reconditionare prin reteflonare
Prompt-Cover realizeaza si reconditionarea prin reteflonarea conurilor si jgheburilor ce au stratul de Teflon uzat, prin indepartarea in totalitate a stratului de Teflon uzat si aplicarea a doua straturi de Teflon ce va face ca masina sa lucreze in aceleasi conditii ca si noua.

Prompt-Cover executa acoperiri cu Teflon certificat FDA.

Prompt-Cover produce tavi si forme pentru panificatie toate tipurile si formele constructive pe baza de comanda in functie de simensiunile cerute de client.

*Brandul Teflon apartine firmei Du Pont.