Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 1210 ori
Promotie: Dizolvator de calcar Aqua 2000
Promotie: Dizolvator de calcar Aqua 2000Anunt: Dizolvator de calcar Aqua 2000

Dizolvator de calcar Aqua 2000

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 1 228,00 RON
Pret Redus: 1 116,00 RON
Durata Promotie: 19.07.13 - 15.08.13

Denumire Firma: SC Scanexpert S.R.L.
Adresa: Constanta, Constanta, Str. 1 Decembrie 1918 Nr.37 Bl L21 Sc.B Ap.55
Tel: click aici0722227872
9
Prezentare oferta: Dizolvatoarele electronice a calcarului din apa Aqua sunt concepute si produse in Suedia de firma Trebema AB cu respectarea cerintelor de calitate superioara specifice industriei suedeze.
ScanExpert SRL este reprezentantul Trebema pentru vanzari pe piata romäneasca.
Aparatele sunt foarte apreciate si competitive pe piata mondiala, in decurs de 5 ani vänzändu-se peste 11000 de aparate in 13 tari.

Dizolvatoarele Aqua se monteaza foarte usor urmand instructiunile de montare care insotesc produsul, pe conductele de apa in punctele de ramificare catre beneficiar, unde aparatul creeaza un camp electrostatic. Cind apa curge prin conducta trecand prin campul electrostatic particulele de calcar si rugina isi pierd proprietatea de a construi depuneri permanente. De asemenea depunderile existente sunt dizlocate. Metoda este eficienta si ecologica. Nici o substanta chimica nu este necesara. Gustul apei nu este influentat in nici un fel. Prin tratarea descrisa mai sus gradul de duritate al apei scade putin. Aceasta inseamna ca este necesara o cantitate mai mica de detergent la spalatul vaselor si al rufelor. Rezultatul folosirii dizolvatorului este evitarea riscului de infundare a conductelor in timp si cresterea duratei de viata a conductelor care se prelungeste considerabil. Consecinta este amortizarea rapida a investitiei si castiguri considerabile sub forma eliminarii costurilor cauzate de repararea con-ductelor de apa.

Dizolvatorul Aqua se poate monta pe toate tipurile de conducte din: cupru, otel/fier, plastic (polietena sau PVC) cu un diametru de pana la 100 de mm, atat pentru apa rece cat si calda. Aparatul nu necesita intretinere sau service. Consumul de energie este neinsemnat.