Oferta Speciala
ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Vrei sa cumperi ceva la un pret promotional
Cauta
Pagina a fost vizitata de 609 ori
Promotie: Filtru apa osmoza inversa 5 stadii cu POMPA BOOSTER (membrana Usa)
Promotie: Filtru apa osmoza inversa 5 stadii cu POMPA BOOSTER (membrana Usa)Anunt: Filtru apa osmoza inversa 5 stadii cu POMPA BOOSTER (membrana Usa)

Filtru apa osmoza inversa 5 stadii cu POMPA BOOSTER (membrana Usa)

OFERTA SPECIALA EXPIRATA
Pret Normal: 1 372,00 RON
Pret Redus: 1 205,00 RON
Durata Promotie: 29.10.13 - 29.11.13

Denumire Firma: FILIP M. GABRIEL PFA
Adresa: Bacau, Bacau, Strada Milcov 136
Tel: click aici0747507817-0721753245
12
Prezentare oferta: Sistem de filtrare apa 5 stadii prin osmoza inversa,cu pompa Booster si sistem bypass pentru reglarea salinitatii

-filtru impuritati lungime 10" porozitate 5 microni - are rolul de a indeparta noroiul, sedimentele, rugina si particulele de nisip din apa; retine particulele fizice mai mari de 5 microni.(se schimba la 6 luni)
Filtru apa sedimente 10Filtru apa sedimente 10" porozitate 5 microni

-filtru carbon block activ - opreste clorul gustul si mirosurile apei cat si particulele fine din apa mai mari de 5 microni. Se comporta atat ca un fitru de sedimente cat ca si filtru de carbon activ. (se schimba la 6 luni)
-filtru impuritati lungime 10" porozitate 1 micron - are rolul de a indeparta noroiul, sedimentele, rugina si particulele de nisip. Retine particulele fizice mai mari de 1 micron. (se schimba la 6 luni)
-membrana de osmoza inversa marca FILMTEC (made in USA) 75gpd, cu porozitate de 0,0001 micron - filtreaza elementele nocive din apa; reduce considerabil substante ca nitratii , nitritii, metale grele si bacterii, rezultand o apa pura. Sarurile dizolvate, sunt scoase din apa, inclusiv microorganisme. In natura inconjuratoare principiul osmozei este prezent si vizibil in multe fenomene. Plantele isi trag din sol apa si mineralele prin osmoza; tot prin osmoza corpul uman purifica sangele cu ajutorul rinichilor. Osmoza contribuie la reglarea unor fenomene specifice corpului uman (se schimba la 3-4 ani).
-filtru in linie carbon activ granular lungime 10 " - confera apei un gust placut, elimina mirosurile din apa (se schimba la 6 luni)
Filtru apa frigider in linie 10
Filtru apa post carbon in linie 10" carbon activ filet 1/4

Consumabile: prefiltrele se schimba la 6 luni: osmoza inversa la 3 -4 ani